Рецепт Ірландського супу Drunken Sailor

Незважаючи на те, що на календарі вже квітнень, весна ще не поспішає дарувати нам своє тепло. 
Тому пропонуємо Вам записати рецепт неймовірно смачного ірландського супу

Drunken Sailor який чудово смакуватиме в прохолодну, похмуру погодуОписание: ⯑

ІНГРЕДІЄНТИ:

БАРАНИНА 450 г 
КАРТОПЛЯ 300 г 
МОРКВА 1 шт. 
БУЛЬЙОН 1,5 л 
ВЕРШКОВЕ МАСЛО 70 г 
ТОМАТНА ПАСТА 3 ст.л
ЗЕЛЕНЬ 1 пучок 
БОРОШНО 1 ст.л
ЛАВРОВИЙ ЛИСТ 3 шт. 
ВІСКІ 100 мл

ПРИГОТУВАННЯ:
1)Баранину ріжемо на великі шматки. Викладаємо на сковороду з розтопленим вершковим маслом і обсмажуємо на сильному вогні до скоринки.
2)Перекладаємо м'ясо в глибоку чавунну каструлю і заливаємо бульйоном, попередньо розвівши в ньому томатну пасту.
3)Додаємо нарізану кільцями цибулю і лавровий лист. Варимо на середньому вогні під кришкою 10 хвилин.
4)Тим часом ріжемо картоплю і моркву невеликими кубиками
5)Через 10 хвилин кладемо їх в суп. Солимо, перчимо до смаку і продовжуємо варити ще 20 хвилин. 
6)Додаємо в суп половину зелені, доводимо до кипіння і варимо ще хвилин 10, після чого знімаємо з вогню і виймаємо лавровий лист.
7)У готовий суп додаємо 20 г вершкового масла, розтертого з борошном, і 100 мл віскі. Розливаємо суп по тарілках і посипаємо зеленню, що залишилася.

Смачного!

© 2016-17 Kork. All Rights Reserved. Have a good drink